Achter de schermen van Hertog Makelaars

Elk pand en elke woning vertelt een menselijk verhaal. Onze makelaars weten dat maar al te goed. We maken van tijd tot tijd wel wat mee. Van grappige, moeilijkere tot ontroerende situaties.

Geen situatie is hetzelfde en hoewel het allemaal meestal wel van een leien dakje loopt, komt het af en toe voor dat zaken door omstandigheden toch net iets minder vlot verlopen dan gehoopt. Maar daarom zijn we er. We switchen moeiteloos van een onderhandelende en begeleidende naar een bemiddelende rol.

Bij Hertog Makelaars gaan we net iets verder om elk dossier tot een goed einde te brengen. Dat zit gewoonweg in onze natuur. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat àlle partijen er op het einde van de rit een goed gevoel aan overhouden. En dat werkt. We doken in ons archief: Lees hoe we er steeds naar streven om het beste uit elke situatie te halen.

De plottwist

Van teleurgestelde naar tevreden terugkerende klant

“Een aantal jaren geleden mocht ik een opbrengstgebouw verkopen in Strombeek-Bever; een gebouw met 2 appartementen en een handelsruimte. Er was wel wat vraag en interesse. Na enkele bezoeken had ik 2 kandidaten die wilden kopen. Het kwam er voor hen op aan om als eerste de gevraagde prijs te bieden. De eerste kandidaat bood te weinig, waarna ik dus de verkoop afrondde met de 2e kandidaat. De eerste kandidaat was echter ontzettend ontgoocheld…

De plottwist

(v)echtscheiding

(v)echtscheiding

Die extra mijl om u vooruit te helpen.

“Af en toe worden we ingeschakeld door een advocaat of notaris omwille van onze ervaring met delicate dossiers en onze diplomatieke skills. Zo kregen we een doorverwijzing van een notaris voor de verkoop van een charmante, te vernieuwen, villa van de jaren ’30 in Wemmel, die al 2 jaar te koop had gestaan bij enkele makelaars maar niet verkocht…”

Een kat in huis

De emotionele kant van vastgoed

“In de eerste jaren van mijn carrière mocht ik een woning verkopen in Grimbergen. Het ging om een geërfd pand dat al een lange tijd leegstond. Er waren 3 erfgenamen, waarvan 2 graag vooruit wilden met de verkoop en één op de rem stond. …

Een kat in huis​

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.