Over Hertog Makelaars

Onze klanten zijn geen dossiernummers, daar kan u van op aan.

Wouter richtte Hertog Makelaars op in 2009.

Nu –  jaren later – is ons kantoor uitgegroeid tot een vaste waarde in de streek. Ik word wel eens grappend de goede huisvader van Grimbergen genoemd. Ik kan me daar wel in vinden. Ik ken de streek als m’n broekzak. Bovendien zijn we recht door zee. We durven bijvoorbeeld ook neen te zeggen en houden onze klanten met de voeten op de grond, als we merken dat de verwachtingen niet kloppen met de realiteit”, vertelt hij.

Vastgoed is zijn joie de vivre. Wouter weet nog goed wanneer hij zijn eerste pand onder de naam Hertog mocht verkopen: “Alsof het gisteren was, ik had een woning in Sint Pieters Leeuw. Die klant was doorverwezen naar mij door een koppel uit Beigem. Ook al was het niet onmiddellijk mijn regio, was ik blij dat ik een verkoop kon doen, want je hebt veel kosten bij de opstart van een kantoor en weinig inkomsten… Het gaf me een super voldaan gevoel, zeker omdat de verkoop in niet minder dan een week rond was. Die mensen zijn nog steeds klant trouwens. Dat is voor mij de bevestiging dat ik er goed aan gedaan heb om zelf een kantoor te starten!”

Wouter heeft het werk jaren alleen gedaan. Dat ging goed voor hem, maar na enkele jaren kon hij wel hulp gebruiken, vooral als hij verder wilde groeien. Toen Mani erbij kwam en later ook Sabrina en Laurien, creëerde dat extra groeikansen. Nu resulteert het in een hecht, succesvol team met groot potentieel.

Wouter: “Waar wij het verschil maken? Onze klanten zijn geen dossiernummers – wij leren hun wensen en zorgen goed kennen . Dat bevestigen ze ook zelf! Lees via onderstaande knop wat klanten over ons zeggen”.

Wouter Hertog

Wouter Hertog

De goede huisvader van Grimbergen. Transparant, eerlijk en attent, dat is hoe klanten Wouter omschrijven. Hij had al lang een fundamentele passie voor doelgerichte verkoop en hartelijke dienstverlening.

De combinatie van deze twee werelden vond hij terug in de vastgoedsector. Toen hij ettelijke jaren geleden begon als makelaar, is de bal beginnen rollen.

Uw verkoop, koop of verhuur op zo’n manier rond krijgen dat u er met de glimlach op terugkijkt. Voor minder gaan we niet.

We geloven dat je mensen alleen kan helpen bij het vinden of verkopen van hun kostbaarste goed met oprechte aandacht, deskundig advies en de beste zorg gedurende het hele traject. De noden van elke klant zijn namelijk anders, wat maakt dat geen dossier hetzelfde is.

Zowel intern als met onze klanten streven we naar openhartige communicatie. Zo zorgen we ervoor dat we op dezelfde golflengte zitten én blijven. Dat is belangrijk voor een goede verstandhouding en een geruste en zorgeloze verkoop, verhuur, huur of aankoop.

Een appartement in de noordrand van Brussel, een villa in Grimbergen, een opbrengsteigendom in Vilvoorde, een bouwgrond in Wemmel of een nieuwbouwwoning in Meise? Elke woonst en elke klant heeft een eigen verhaal, een verhaal waar we belang aan hechten.

We geloven dat we ons werk pas echt goed kunnen doen als we de mens achter het dossier kennen. Uiteraard is discretie hier steeds de norm. Om hier de tijd voor te hebben, nemen we nooit teveel hooi op de vork: van elk dossier kunnen we op elk moment perfect de stand van zaken geven.

Zowel op vlak van communicatie als administratie handelen we zo efficiënt mogelijk. Met de technologieën van nu, is the sky the limit. De shift naar digitalisering binnen de vastgoedsector geeft ons de ruimte onze persoonlijke aanpak nog meer te verfijnen. Net omdat we gebruik maken van de laatste technologieën en software binnen de sector, bent u bij Hertog Makelaars sneller en beter verder geholpen.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.