Over Hertog Makelaars

Heldere communicatie, zonder al te veel poespas.

Over Hertog Makelaars

De verkoop of aankoop van vastgoed is iets wat je maar 1 of 2 keer in je leven meemaakt. Wij bij Hertog Makelaars beseffen dit al meer dan 19 jaar. Ons team gaat dagelijks tot het uiterste om voor u de beste koper of huurder te vinden. Bent u zelf op zoek naar een nieuwe woonst?

Wij zoeken voor u uw droomwoning. Hiervoor maken we gebruik van nieuwe digitale marketing tools waardoor we meer tijd creëren om u persoonlijk te ontzorgen. We investeren tijd en energie in onze klanten en leveren service op maat van uw wensen.

Over Hertog Makelaars

Video afspelen

Hertog's verhaal

Hertog's verhaal

Heldere communicatie, zonder poespas. Duidelijke verkoopsdoelstellingen en tijdige feedback rond de stand van zaken, daar houden we ons aan. Hierdoor merken we dat onze klanten met plezier terugkeren naar ons kantoor voor advies, dienstverlening en service.

Hertog's team

Het kloppende hart van Hertog Makelaars? Dat is ons toegewijde en ervaren team. Onze dagelijkse missie bestaat uit het gelukkig maken van zowel koper als verkoper, huurder en verhuurder. Met kennis van zaken en expertise van de noordrand, begeleiden we u met een glimlach doorheen het proces van kopen, huren en verkopen.

Hertog's team

Hertog's kantoor

Hertog's kantoor

Ons kantoor ligt in het centrum van ‘de parel van Brabant’, Grimbergen. Ideaal wanneer u op zoek bent naar vastgoed in de noordrand van Brussel. Onze makelaars kennen de streek in en rond Grimbergen als hun broekzak.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Verplichte vermeldingen

Onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar
BIV nummer: 502 883

Brusselsesteenweg 7, 1850 Grimbergen, België

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.