Uw vastgoedteam

in het hart van Grimbergen.

Maak kennis met onze makelaars en hun verhaal

We werken met een vast team van makelaars. Vertrouwde gezichten, waarbij u terecht kan voor al uw vastgoedzaken. We zijn perfect op elkaar afgestemd. Dit geeft ons de mogelijkheid kort op de bal te spelen. 

Bent u op zoek naar een makelaar met een warm hart en met oog voor uw belangen? Spring eens binnen in ons kantoor voor een koffie en een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom!

Wouter

Oprichter van Hertog Makelaars

“Ik ben gestart in 2004 als pas afgestudeerde in marketing. In september kon ik meteen starten als stagiair-vastgoedmakelaar bij een kantoor uit de noordrand. Tot 2009 kon ik daar mijn passie voor marketing en vastgoed combineren. Begin 2009 heb ik dan de overstap gemaakt naar Vooruitzicht in Antwerpen. Maar het ging snel. Nog in datzelfde jaar heb ik ons huidige pand gekocht, om in eigen streek een vastgoedkantoor te starten.“

Wouter

Mani

Mani

Sinds 2016 bij Hertog

“Kort na mijn middelbare school in 2009 kon ik meteen starten bij een immokantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed, kantoren en magazijnen. Eerst als administratief medewerker, later in een commerciële functie. Mijn opleiding als vastgoedmakelaar heb ik succesvol beëindigd in 2014. In november 2016 kwam ik bij Wouter als zijn eerste personeelslid en de klik was er meteen. Als mama van twee kleine kindjes was ik ook blij van dichterbij huis te kunnen werken. Minder verloren tijd en meteen de juiste harmonie om klanten te helpen kopen, huren, verkopen en verhuren.”

Sabrina

Sinds 2019 bij Hertog

“Na 3 jaar in de autosector en 8 jaar in human resources koos ik bewust voor de immosector. Iedere keer opnieuw 2 partijen gelukkig maken, geeft me een zalig gevoel. De eigenaar die zijn of haar pand kan verkopen aan een correcte prijs en de koper die een nieuwe thuis vindt om een toekomst uit te bouwen met wie hij liefheeft… Dat is onze core business – prachtig toch? Ook in verhuur zien we dezelfde match, zo boeiend om hier elke dag aan te kunnen meewerken. Zonder klanten zijn we niets, dan bestaat Hertog Makelaars zelfs niet. Mijn visie is: ga elke dag tot het uiterste voor uw klanten!”

Sabrina

Laurien

Laurien Roosens

Laurien

Sinds 2021 bij Hertog

Talen en journalistiek, twee grote passies waarvoor ik mij gedurende vier jaar op de universiteit gesmeten heb. Maar de grootste passie, de vastgoedwereld, flakkerde weer helemaal op net na mijn studies. En waar beter starten dan bij Hertog Makelaars? Het voelt hier écht als heerlijk thuiskomen. Tijdens mijn studiejaren leerde ik de geschikte kandidaat te vinden voor een interview. Nu doe ik dat nu met veel plezier voor een woning. Ik sta de klanten te woord aan de telefoon of per mail en verzorg bij Hertog Makelaars alle administratie.  Mijn levensmotto is: “een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”.

Klaar om kennis te maken?
Contacteer ons

Build by
Wouter Hertog Makelaars – BIV 502 883

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.

Ik heb interesse