Uw vertrouwde team

Het kloppende vastgoedhart van Grimbergen.

Maak kennis met onze makelaars en hun verhaal

We werken met een vast team van makelaars. Vertrouwde gezichten, waarbij u terecht kan voor al uw vastgoedzaken. We zijn perfect op elkaar afgestemd. Dit geeft ons de mogelijkheid kort op de bal te spelen. 

Bent u op zoek naar een makelaar met een warm hart en met oog voor uw belangen? Spring eens binnen in ons kantoor voor een koffie en een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom!

Wouter

Oprichter van Hertog Makelaars

“Ik ben gestart in 2004 als pas afgestudeerde in marketing. In september kon ik meteen starten als stagiair-vastgoedmakelaar bij een kantoor uit de noordrand. Tot 2009 kon ik daar mijn passie voor marketing en vastgoed combineren. Begin 2009 heb ik dan de overstap gemaakt naar Vooruitzicht in Antwerpen. Maar het ging snel. Nog in datzelfde jaar heb ik ons huidige pand gekocht, om in eigen streek een eigen vastgoedkantoor te starten.“

Wouter

Mani

Sinds 2016 bij Hertog

“Kort na mijn middelbare school in 2009,  kon ik meteen starten bij een immokantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed, kantoren en magazijnen. Eerst als administratief medewerker, maar al heel snel ben ik overgeschakeld naar een commerciële functie. Zo kon ik mijn commerciële talenten verder ontplooien. Mijn opleiding als vastgoedmakelaar heb ik succesvol beëindigd in 2014. Uiteindelijk ben ik in november  2016 aangesloten bij Wouter als zijn eerste personeelslid en de klik was er ook meteen. Minder ver van huis en minder uren spraken mij toen aan, als mama van twee kleine kindjes is dit niet onbelangrijk. Ondertussen ben ik weer helemaal klaar om onze voor onze klanten de juiste harmonie te vinden in kopen, huren, verkopen en verhuren.” 

Mani

Sabrina

Sinds 2019 bij Hertog

“Na een pijlsnelle carrière van 8 jaar bij Accent was ik op zoek naar een job in een toffe sector die goed te combineren is met het mama-zijn.

Ik werd gecontacteerd door een selectiekantoor om Mani te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik had eerst mijn twijfels, omdat het een tijdelijke job was. De consulente bleef maar aandringen en zei dat ik er goed zou passen. Na overleg wist ze me te vertellen dat Wouter openstond om mij daarna een externe commerciële job aan te bieden. Dus ging ik toch op gesprek bij Wouter. Sindsdien werken we samen als een hecht team.”

Sabrina

Anouck

Sinds 2020 bij Hertog

“Ik ben afgestudeerd in rechten maar heb me altijd geïnteresseerd in immobiliën. Na mijn studies, werd het voor mij snel duidelijk dat ik in de vastgoedsector wou werken. Ik ben dan gaan solliciteren bij verschillende immokantoren als stagiair-vastgoedmakelaar. Vanuit de 3 jobs in the running, ging mijn voorkeur uit naar 2 kantoren. De klik met Wouter was van in het begin sterk aanwezig. Ik heb vrij snel de knoop doorgehakt en ben bij Hertog Makelaars aan de slag gegaan. Ik heb er nog geen seconde spijt gehad.”

Anouck

Kennismaken? Contacteer ons