Het is heerlijk thuiskomen op ons kantoor in Grimbergen

De verbondenheid met de noordrand is de basis van onze filosofie rond vastgoed.

De noordrand is onze thuis. Ja, dat mag u letterlijk nemen. Hoewel Wouter zelf niet meer in Grimbergen woont, heeft hij er zijn hele jeugd doorgebracht. Hij bleef er wonen tot hij zijn vrouw ontmoette. Het is voor hem nog steeds thuiskomen als hij Grimbergen binnenrijdt. Ook de rest van het team van Hertog Makelaars woont in de noordrand. Om maar te zeggen: we kennen onze buurt.

Hertog Makelaars is gebouwd op ruim 19 jaar ervaring. Wouter De Hertog is geboren in Grimbergen en kent de streek als zijn broekzak, hierdoor kan ook u meegenieten van het sterke lokale netwerk dat hij heeft opgebouwd.

Wouter startte in 2009 zijn eigen kantoor. “Vooral het persoonlijke contact was belangrijk voor mij;  één contactpersoon voor mijn klanten en dat werkte prima. Ik kreeg veel doorverwijzingen en klanten wisten dat het in orde was, omdat ik het allemaal zelf deed” vertelt Wouter. “Ondertussen zijn we gegroeid, maar het is nog altijd belangrijk dat er continuïteit is voor de klanten.”

“Sinds de start van mijn kantoor heb ik meer dan 900 panden opgestart en verkocht/verhuurd.”

We zijn actief in en rond de Vlaamse rand of la périphérie bruxelloise, zoals Franstalig België de regio noemt. Uw huis verkopen of een pand kopen in Meise, Wemmel, Londerzeel of elders in de noordrand van Brussel? In Hertog Makelaars vindt u de ideale partner. De focus op onze thuisbasis Grimbergen en nabij gelegen gemeenten maakt dat onze makelaars elk pand én de mensen aan beide kanten van de transactie zeer goed kennen.

We vertellen u met plezier over de streek in de noordrand rond Brussel.

De troeven van Grimbergen

De troeven van Grimbergen

Niet alleen de nabijheid van Brussel en het vele groen zijn voordelen. Ook de uitstekende mobiliteit, de interessante werkgelegenheid, de vele ontspanningsmogelijkheden en de nabijheid van zowel Leuven studentenstad als de luchthaven van Zaventem maken de Noordrand van Brussel een interessante uitvalsbasis.

Deze website maakt gebruik van cookies,  meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.