Het is heerlijk thuiskomen op ons kantoor in Grimbergen

De inherente connectie met de streek is de basis van onze filosofie rond vastgoed.

Grimbergen is onze thuis. Ja, dat mag u letterlijk nemen. Hoewel Wouter zelf niet meer in Grimbergen woont heeft hij er zijn hele jeugd doorgebracht. Hij bleef er wonen tot hij zijn vrouw ontmoette. Het is  voor hem nog steeds thuiskomen als hij Grimbergen binnenrijdt. Ook de rest van het team van Hertog Makelaars woont in een straal van 4 km van het kantoor. Om maar te zeggen: we kennen onze buurt.

We berusten bij Hertog Makelaars op ruim 15 jaar ervaring. Wouter Hertog is geboren in Grimbergen en kent de streek als zijn broekzak,  hierdoor kan  ook u genieten van het sterke lokale netwerk dat hij heeft opgebouwd.

Wouter startte in 2009 zijn eigen kantoor. “Vooral het persoonlijke contact was belangrijk voor mij;  één contactpersoon voor mijn klanten en dat werkte prima. Ik kreeg veel doorverwijzingen en klanten wisten dat het in orde was, omdat ik het allemaal zelf deed.” vertelt Wouter.  “Ondertussen zijn we gegroeid, maar het is nog altijd belangrijk dat er continuïteit is voor de klanten.”

“Sinds de start van mijn kantoor heb ik meer dan 750 panden verkocht en verhuurd. Nu zitten we op iets meer dan 800 panden die we hebben moeten opstarten en verkopen/verhuren.”

In december 2016 is Mani erbij gekomen, Sabrina in februari 2019 en Anouck sinds mei 2020. 

We zijn actief in en rond de Vlaamse rand of la périphérie bruxelloise , zoals franstalig België de regio noemt.  Uw huis verkopen of een pand kopen in Meise, Wemmel, Londerzeel of elders in de noordrand van Brussel? In Hertog Makelaars vindt u de ideale partner. De focus op onze thuisbasis Grimbergen en nabij gelegen gemeenten maakt dat onze makelaars elk pand én de mensen aan beide kanten van de transactie zeer goed kennen.

We vertellen u met plezier over de streek in de noordrand rond Brussel. 

De troeven van Grimbergen

Niet alleen de nabijheid van Brussel en het vele groen zijn niet de enige voordelen. Ook de uitstekende mobiliteit, interessante werkgelegenheid, de nabijheid van Leuven studentenstad, de nabijheid van de luchthaven van Zaventem en de vele ontspanningsmogelijkheden maken de Noordrand van Brussel een interessante uitvalsbasis.

De troeven van Grimbergen