Achter de schermen van Hertog Makelaars

Elk pand en elke woning vertelt een menselijk verhaal. Onze makelaars weten dat maar al te goed. We maken van tijd tot tijd wel wat mee. Van grappige, moeilijkere tot ontroerende situaties.

Geen situatie is hetzelfde en hoewel het allemaal meestal wel van een leien dakje loopt, komt het af en toe voor dat zaken door omstandigheden toch net iets minder vlot verlopen dan gehoopt. Maar, daarom zijn we er. We switchen moeiteloos van een onderhandelende en begeleidende naar een bemiddelende rol.

Bij Hertog Makelaars gaan we voluit voor die extra mijl, om elk dossier tot een goed einde te brengen. Dat zit gewoonweg in onze natuur. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat àlle partijen op het einde van de rit er een goed gevoel aan overhouden. En dat werkt. We doken in ons archief: Lees hoe we er steeds naar streven om het beste uit elke situatie te halen.

Politie op kantoor

Van teleurgestelde kandidaat naar een tevreden terugkerende klant.

“Een aantal jaren geleden mocht ik een opbrengstgebouw verkopen in Strombeek-Bever; een gebouw met 2 appartementen en een handelsruimte. Er was wel wat vraag en interesse in het gebouw, maar de concrete verkoop bleef eerst uit. Na 3 maanden bezoeken georganiseerd te hebben, had ik 2 kandidaten met sterke interesse. En dan komt het erop aan om als eerste de gevraagde prijs te bieden. De eerste kandidaat bood te weinig…”

Lees het volledige artikel op onze blog

Politie op kantoor

(v)echtscheiding

Die extra mijl om u vooruit te helpen.

“Af en toe worden we ingeschakeld door een advocaat of notaris omwille van onze ervaring met delicate dossiers en onze diplomatieke skills. Zo kregen we een doorverwijzing van een notaris voor de verkoop van een charmante, te vernieuwen, villa van de jaren ’30 in Wemmel, die al 2 jaar te koop had gestaan bij enkele makelaars maar niet verkocht...”

Lees het volledige artikel op onze blog

(v)echtscheiding

Kat in huis

Overtuigingskracht en bemiddeling skills zijn van essentieel belang in ons beroep.

“In de eerste jaren van mijn carrière mocht ik een woning verkopen in Grimbergen. Het ging om een geërfd pand dat al een lange tijd leeg stond, waarbij 2 erfgenamen graag vooruit wouden met de verkoop maar waarbij de derde erfgenaam op de rem stond omdat de kat van de ouders er…”

Lees het volledige artikel op onze blog

Kat in huis