Uw vastgoedteam

in het hart van Grimbergen.

Maak kennis met onze makelaars en hun verhaal

We werken met een vast team van makelaars. Vertrouwde gezichten, waarbij u terecht kan voor al uw vastgoedzaken. We zijn perfect op elkaar afgestemd. Dit geeft ons de mogelijkheid kort op de bal te spelen. 

Bent u op zoek naar een makelaar met een warm hart en met oog voor uw belangen? Spring eens binnen in ons kantoor voor een koffie en een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom!

Wouter

Oprichter van Hertog Makelaars

“Ik ben gestart in 2004 als pas afgestudeerde in marketing. In september kon ik meteen starten als stagiair-vastgoedmakelaar bij een kantoor uit de noordrand. Tot 2009 kon ik daar mijn passie voor marketing en vastgoed combineren. Begin 2009 heb ik dan de overstap gemaakt naar Vooruitzicht in Antwerpen. Maar het ging snel. Nog in datzelfde jaar heb ik ons huidige pand gekocht, om in eigen streek een vastgoedkantoor te starten.“

Wouter

Mani

Sinds 2016 bij Hertog

“Kort na mijn middelbare school in 2009 kon ik meteen starten bij een immokantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed, kantoren en magazijnen. Eerst als administratief medewerker, later in een commerciële functie. Mijn opleiding als vastgoedmakelaar heb ik succesvol beëindigd in 2014. In november 2016 kwam ik bij Wouter als zijn eerste personeelslid en de klik was er meteen. Als mama van twee kleine kindjes was ik ook blij van dichterbij huis te kunnen werken. Minder verloren tijd en meteen de juiste harmonie om klanten te helpen kopen, huren, verkopen en verhuren.”

Mani

Sabrina

Sinds 2019 bij Hertog

“Na 3 jaar in de autosector en 8 jaar in human resources koos ik bewust voor de immosector. Iedere keer opnieuw 2 partijen gelukkig maken, geeft me een zalig gevoel. De eigenaar die zijn of haar pand kan verkopen aan een correcte prijs en de koper die een nieuwe thuis vindt om een toekomst uit te bouwen met wie hij liefheeft… Dat is onze core business – prachtig toch? Ook in verhuur zien we dezelfde match, zo boeiend om hier elke dag aan te kunnen meewerken. Zonder klanten zijn we niets, dan bestaat Hertog Makelaars zelfs niet. Mijn visie is: ga elke dag tot het uiterste voor uw klanten!”

Sabrina

Anouck

Sinds 2020 bij Hertog

“Ik ben afgestudeerd in rechten maar heb me altijd geïnteresseerd in immobiliën. Na mijn studies, werd het voor mij snel duidelijk dat ik in de vastgoedsector wou werken. Ik ben dan gaan solliciteren bij verschillende immokantoren als stagiair-vastgoedmakelaar. Van de 3 jobs in the running, ging mijn voorkeur uit naar 2 kantoren. De klik met Wouter was van in het begin sterk aanwezig. Ik heb snel de knoop doorgehakt en ben bij Hertog Makelaars aan de slag gegaan. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze keuze!”

Anouck

Klaar om kennis te maken? Contacteer ons