Uw vastgoedteam

in het hart van Grimbergen.

Maak kennis met onze makelaars en hun verhaal

We werken met een vast team van makelaars. Vertrouwde gezichten, waarbij u terecht kan voor al uw vastgoedzaken. We zijn perfect op elkaar afgestemd. Dit geeft ons de mogelijkheid kort op de bal te spelen. 

Bent u op zoek naar een makelaar met een warm hart en met oog voor uw belangen? Spring eens binnen in ons kantoor voor een koffie en een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom!

Wouter

Oprichter van Hertog Makelaars

“Ik ben gestart in 2004 als pas afgestudeerde in marketing. In september kon ik meteen starten als stagiair-vastgoedmakelaar bij een kantoor uit de noordrand. Tot 2009 kon ik daar mijn passie voor marketing en vastgoed combineren. Begin 2009 heb ik dan de overstap gemaakt naar Vooruitzicht in Antwerpen. Maar het ging snel. Nog in datzelfde jaar heb ik ons huidige pand gekocht, om in eigen streek een vastgoedkantoor te starten.“

Wouter

Mani

Sinds 2016 bij Hertog

“Kort na mijn middelbare school in 2009 kon ik meteen starten bij een immokantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed, kantoren en magazijnen. Eerst als administratief medewerker, later in een commerciële functie. Mijn opleiding als vastgoedmakelaar heb ik succesvol beëindigd in 2014. In november 2016 kwam ik bij Wouter als zijn eerste personeelslid en de klik was er meteen. Als mama van twee kleine kindjes was ik ook blij van dichterbij huis te kunnen werken. Minder verloren tijd en meteen de juiste harmonie om klanten te helpen kopen, huren, verkopen en verhuren.”

Mani

Sabrina

Sinds 2019 bij Hertog

“Na 3 jaar in de autosector en 8 jaar in human resources koos ik bewust voor de immosector. Iedere keer opnieuw 2 partijen gelukkig maken, geeft me een zalig gevoel. De eigenaar die zijn of haar pand kan verkopen aan een correcte prijs en de koper die een nieuwe thuis vindt om een toekomst uit te bouwen met wie hij liefheeft… Dat is onze core business – prachtig toch? Ook in verhuur zien we dezelfde match, zo boeiend om hier elke dag aan te kunnen meewerken. Zonder klanten zijn we niets, dan bestaat Hertog Makelaars zelfs niet. Mijn visie is: ga elke dag tot het uiterste voor uw klanten!”

Sabrina

Ennio Verbesselt

Sinds 2021 bij Hertog

Na mijn secundaire studies aan het Virgo Sapiensinstituut wist ik nog niet wat ik wilde studeren. Ik was al lang geïnteresseerd in het vastgoed en na wat research was de keuze snel gemaakt. In Juni 2021 rond ik mijn studies af. Ik ben dan ook enorm blij dat ik van Wouter de kans heb gekregen om bij Hertog Makelaars te kunnen werken/stage lopen. In mijn vrije tijd ben ik actief als gecertificeerd drone piloot. Dit komt zeker van pas om Hertog Makelaars te voorzien van prachtige luchtfoto’s. Elke dag ga ik met een glimlach naar het werk en met deze glimlach help ik ook al onze klanten verder.

Ennio Verbesselt

Ennio - Hertog Makelaars

Klaar om kennis te maken? Contacteer ons