Over Hertog Makelaars

Heldere communicatie, zonder al te veel poespas.

Over Hertog Makelaars

De verkoop of aankoop van vastgoed is iets wat je maar 1 of 2 keer in je leven meemaakt. Wij bij Hertog Makelaars beseffen dit al meer dan 16 jaar. Ons team gaat dagelijks tot het uiterste om voor u de beste koper of huurder te vinden. Of u bent zelf op zoek naar uw droomwoning? We zoeken voor u uw gepaste droomwoning. Hiervoor maken we gebruik van nieuwe digitale marketing tools waardoor we meer tijd creëren om u persoonlijk te ontzorgen. We investeren in onze klanten en leveren daarom een service op maat van uw wensen.

Hertog's verhaal

Heldere communicatie, zonder al te veel poespas. Duidelijke verkoopsdoelstellingen en tijdige feedback rond de stand van zaken, daar houden we ons aan. Hierdoor merken we dat onze klanten met plezier terugkeren naar ons kantoor. We investeren in onze klanten en leveren daarom een service op maat van uw wensen.

Hertog's verhaal

Hertog's Team

Het kloppende hart van Hertog Makelaars? Dat is ons ervaren en toegewijde team. Onze dagelijkse missie bestaat uit het gelukkig maken van zowel koper als verkoper, huurder en verhuurder. Met kennis van zaken en expertise van de noordrand, begeleiden we u met de glimlach doorheen het proces van kopen, huren en verkopen.

Hertog's Team

Hertog's kantoor

Gelokaliseerd in het centrum van ‘de parel van Brabant’ – Grimbergen – is het kantoor van Hertog Makelaars ideaal gelegen wanneer u op zoek bent naar een vastgoed in de noordrand van Brussel. Onze makelaars kennen de streek in en rond Grimbergen als hun broekzak. Waarom Hertog de ideale partner is voor uw lokale vastgoedzaken?

Hertog's kantoor

Verplichte vermeldingen

Onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar
BIV nummer: 502 883

Brusselsesteenweg 7, 1850 Grimbergen, België