Onze diensten

Verkoop

Een goed geïnformeerde en persoonlijke aanpak, voor de vlotste verkoop aan de beste prijs: dat is onze filosofie rond verkoop van vastgoed.

Wij zorgen natuurlijk voor de administratie, zetten onze database in en helpen u bij de onderhandeling. Maar we gaan ook verder: van het vaststellen van een correcte verkoopprijs en plannen van een marketingstrategie tot het ondertekenen van het compromis… Hertog Makelaars begeleidt u bij elke stap. 

Verhuur

De correcte huurprijs kan u veel zorgen besparen: onze jarenlange ervaring binnen de regio zorgt voor waardebepaling waarbij zowel de huurder als de verhuurder zich goed voelen.

Met de juiste foto’s via verschillende kanalen spreken we een grote groep potentiële huurders aan, die we vervolgens grondig screenen, selecteren en begeleiden bij hun bezoek. Van huurcontract tot registratie & plaatsbeschrijving: Hertog Makelaars haalt de zorgen uit uw verhuur. 

Nieuwbouw

Plannen om te bouwen? Hertog Makelaars adviseert bij de voorbereiding en verkoop/verhuur van uw nieuwbouwproject. Een correcte indeling, graad van afwerking, prijs, de juiste partners... allemaal factoren die het succes van uw project mee bepalen. 

Onze haalbaarheidsstudie en begeleiding bij nieuwbouwprojecten zorgen ook hier voor vastgoed in vertrouwen.